Om Murmester Knut Guttorm AS

Med over 40 års erfaring i faget.

Litt om oss

Murmester Knut Guttorm AS er et firma med over 40 års erfaring. Som mesterbedrift, er vi sentralt godkjent for ansvarsrett i tiltaksklasse 2.

  • Ansvarlig utførende for bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 2.
  • Ansvarlig kontrollerende for utføring av bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 2.
  • At vi er godkjent for ansvarsrett er en trygghet for dere som kunde. Dette sikrer at byggtiltakene blir i samsvar med gjeldene offentlige krav og forskrifter.

 

Med vår lange erfaring, spenner våre oppdrag i dag fra mindre arbeider, til leiligheter og eneboliger, til større prosjekter for bedrifter og borettslag. Vi er også medlem og aksjonær i murhuskjeden Håndverksmur AS, som er en sammenslutning av murmestre og entreprenører.

Innehaverne av Murmester Knut Guttorm AS er fagutdannet og spesialister i sitt fag, som daglig arbeider i bedriften. Vi er en seriøs mesterbedrift som streber sammen med kunden mot samme mål, nemlig å tilby ekte håndverkskvalitet, vi utfører og bygger med velkjente og utprøvde metoder som har vist seg å holde mål i generasjoner. Det er satt kompromissløst fokus på gjennomført kvalitet, håndverksmessig så vel som valg av materialer og bruk av anerkjente underleverandører.

Murmester Knut Guttorm AS er medlem av Norske Murmesteres Landsforening og Oslo Murmesterforening.

Vi er godkjent opplæringsbedrift i murerfaget.

Våre Godkjenninger

Velg oss for ditt neste oppdrag!