Grønn Bolig

Murmester Knut Guttorm as er stolt forhandler av Grønn Bolig as. Gå inn på hjemmesiden til Grønn Bolig å se på de ulike husene vi kan levere : www.gronnbolig.no

Sitter du på en drøm om å bygge hus eller kjøpe et ferdig utviklet prosjekt? Kontakt oss for mer informasjon.

Dette er boliger som bygges med Leca Isoblokk. Disse murhusene vil prismessig konkurrere med boliger i tre. Dessuten er de vedlikeholdsvennlige og har alle andre fordeler som murhus har – god lydisolering, lite brannfarlig, ikke mottagelig for sopp og råte, samt gunstig energiforbruk.
Utseendemessig merker også Grønnbolig seg positivt ut og du får en bolig som skiller seg ut fra mengden.
 Grønn Bolig Gruppens hovedfokus er utvikling av komplette boliger, hvor målet er å skape harmoni mellom arkitektur og funksjon.Grønn Bolig sitt arkitektoniske uttrykk, kombinert med våre fremtidsrettede løsninger for universell utforming og energibruk, gjør at vi kan tilby våre kunder tidsriktige og funksjonelle boliger av høy kvalitet. Vi liker å være i forkant av utviklingen, og kan derfor tilby kunder både lavenergi og passivhus. Slikt sikrer vi at våre kunder ikke blir hengende etter med gårsdagens løsninger, men i stedet blir vinnere av morgendagen. Grønn Bolig lar deg velge mellom en rekke ferdigbygde hustyper som trenger minimalt med vedlikehold. Du kan selv velge blant de flotteste kjøkken, fliser, gulv og bad. Reduserte strømutgifter, og miljøvennlig og godt inneklima er fordeler du får med et Grønn Bolig-hus.

Grønn Bolig tilbyr deg et HJEM FOR FREMTIDEN!